Zdenka Lindič Ariella, Archinetova ul. 5, 1000 Ljubljana-Fužine
GSM 041 788 719 • Email: ariella.lindic@gmail.com
 

 

OBLIKOVANJE GLINE

Glina je že dolgo časa poznana kot mnogostransko zdravilo za najrazličnejše bolezni.Vsebuje naravne mineralne snovi. Je pramaterija iz katere je nastalo življenje na zemlji. Ker nosi v sebi genetski spomin na neskončne možnosti ustvarjanja, zato idealen material za oblikovanje. V stiku z glino prebudimo v sebi izvorne kreativne sposobnosti, obenem pa se v nas sprostijo telesne in duševne napetosti, kar ugodno vpliva na psihofizično počutje.

Ker je glina material, ki ga je zelo lahko oblikovati, jo zato priporočamo ljudem vseh starosti, še posebej otrokom in osebam, ki jim premanjkuje samozavesti in imajo slabo koncentracijo.

Delavnico bo vodila Zdenka Lindič Ariella, ki pri svojem terapevtskem delu že vrsto let uporablja tudi glino. V prostem času sama ali s prijatelji rada oblikuje najrazličnejše izdelke iz gline. Umetnosti oblikovanja z glino se je naučila pri akademski kiparki Renati Bolhan.

Na delavnici se boste naučili izdelovati vrtnice, glinene pisanice, okrasne posodice, itd... Vsi izdelki bodo odžgani v glineni peči.

TEČAJ VODI: Zdenka Lindič Ariella

KRAJ TEČAJA: Ljubljana, FUŽINE, Archinetova 5


 

 


Domov
Vadba Joge
Japonska masaža
Tečaj Avatar
Terapija z glino
Antistresna terapija
Naravna kozmetika
Ustvarjalno učenje
Refleksna masaža stopal
Ljubezen,spolnost in duhovna rast
Foto galerija
Pretekli dogodki
Članki, predavanja
Darilni boni
Prebujanje ustvarjalnosti
Vizitka
 
 
 
 
 
 
© 2019 Asana  :: Oblikovanje gline